mezoterapiadebrecen.hu
Mezoterápiás kezelések, bőrfiatalítás (anti-aging), ránctalanítás, revitalizálás, bőrfeszesítés, akné, pigmentfoltok, narancsbőr, terhességi és hízási csíkok kezelése, lokális zsírbontás, hajkezelés
Rólunk

A Dentofit 2000 Bt. egy évtizede kínál egyre bővülő szolgáltatásokat az egészségügy igen széles palettáján. Cégünk tevékenységi körébe tartozik a magánrendeléseken (endokrinológia, belgyógyászat, kardiológia, esztétikai fogászat, urológia, ultrahang, ortopédia, sebészet, pszichológia, dietetika, foglalkozás-egészségügy) túlmenően OEP által finanszírozott szakrendelések (belgyógyászat, kardiológia, fogászat) működtetése is.  

Magánorvosi szakrendelőnk, a Dentofit EgészségGalaxis területén a hagyományos, „nyugati típusú” orvoslás művelése mellett jelentős mértékben támaszkodunk a komplementer medicina, illetve alternatív gyógyászat nyújtotta lehetőségekre. A Bemer terápia, valamint az orvosi lézer terápia önmagában vagy kiegészítő kezelési lehetőség formájában is igen jól alkalmazható és több éves tapasztalatunk szerint kiváló eredménnyel bír.

Betegkörünk igényeihez is igazodva nyitottunk egy igen innovatív és egyedülálló megoldással a kozmetológia irányába. Egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, mely hatékonyságát tekintve vetekszik a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségekkel – fájdalom- és  mellékhatás mentesen. Ez a terápiás rendszerek kombinációján alapuló kezelés az LBM Deluxe.  

A kozmetológiába az utóbbi években egyedülálló hatékonyságával valósággal berobbant mezoterápia, mint kiváló bőrfiatalító („dermal anti-aging”), ránctalanítő és bőrfeszesítő terápia. A módszerrel fájdalommentesen és a bőr sérülése nélkül vihetők be olyan nagy molekulájú anyagok (pl. hialuronsav) a bőr mélyebb rétegeibe, melyek bevitele korábban fájdalom és bőrsérülés nélkül elképzelhetetlen lett volna.

Rendelőnkben már több mint öt éve alkalmazzuk együtt a lézer és Bemer terápiát mozgásszervi és bőrgyógyászati kórképekben egyaránt.
Az ötletet a hármas terápia (Lézer-Bemer-Mezoterápia: LBM DELUXE) alkalmazásához az a megfigyelés adta, hogy a Bemer kiváló, szöveti mikrokeringést serkentő hatása minden más módszert, így a lézer bőrre gyakorolt hatásait (kollagén szintézis serkentése és kollagén rostokban szerkezeti változások) többszörösre képes erősíteni! A mezoterápia Bemer és lézer nélkül alkalmazva önmagában is jó módszer a bőr revitalizálására és feszesítésére.
Azonban a jót is jobbá, sőt kiválóvá lehet tenni! A három módszer bőrre gyakorolt hatások tekintetében külön-külön is pozitív hatással bír. A terápiás rendszerek együttes alkalmazásával a gyakorlatban a kedvező hatásokat nagyságrendekkel meghaladó, többszörös hatékonyság fokozódást értünk el.
A fentiekben vázolt hármas kombináció a bőrfiatalító (anti-aging) terápiák között ilyen és ehhez hasonló formában eleddig soha, sehol nem került még alkalmazásra!  

Az LBM Deluxe terápiás rendszer alkalmazásával fájdalom, bőrsérülés és mellékhatás nélkül végezhetünk páratlan hatékonysággal bíró kozmetológiai kezeléseket. A terápia eredménye azonnal látható és hónapokig tart. Az LBM Deluxe alkalmazásával kiválthatóak a fájdalmas, bőr sértésével és esetleges mellékhatással járó beavatkozások (botox, plasztikai sebészet).

Szeretettel várjuk a bőrfiatalító terápia csúcsát jelentő kezeléseken!LBM Deluxe - arcfiatalítás felsőfokon!