mezoterapiadebrecen.hu
Mezoterápiás kezelések, bőrfiatalítás (anti-aging), ránctalanítás, revitalizálás, bőrfeszesítés, akné, pigmentfoltok, narancsbőr, terhességi és hízási csíkok kezelése, lokális zsírbontás, hajkezelés
LMB terápia
Mi az LBM Deluxe terápia?

Az LBM Deluxe terápia a lézer, a Bemer és a mezoterápia kombinálása, mely páratlanul hatékony kozmetikai eredményt ad.

  • A lézer bőrre gyakorolt biostimulációs hatása a fibroblasztok kollagén szintézisének fokozásával elősegíti az sejtek közötti állomány megújulását.
     
  • A Bemer terápia egyedülálló módon javítja a bőr mikrokeringését, ezzel többszörösére fokozza  a lézer, valamint a mezoterápia pozitív hatásait.
     
  • A mezoterápia segítségével tűszúrás és hámsérülés nélkül juttathatunk be steril, nagy mennyiségű anyagokat (hialuronsav, vitaminok, antioxidánsok) a bőr mélyebb rétegeibe. Így jóval eredményesebb, gyorsabb és tartósabb hatást érhetünk el, mint bármely más módszerrel (ultrahang, krémezés vagy gyógyszerek szedése).


A korral előrehaladva genetikus és környezeti (szélsőséges időjárásnak kitett, túlzott szoláriumozás) hatások révén a bőrben csökken a meglévő kollagén és elasztikus rostok mennyisége és változik azok szerkezete.
A lézer előidézi a kollagén rostok szerkezetének változását (összehúzódásuk tömötté és feszessé teszi a bőrt), fokozza a kollagén rostok képződésének ütemét és stimulálja a bőrsejtek anyagcseréjét. Lézer kezelés során a bőr látható hajszálerei eltűnnek és halványulnak a zavaró pigmentfoltok is.

A Bemer terápiával a elősegítjük a bőr tápanyag és oxigén ellátását biztosító kiserek hálózatának spontán érfalmozgását (vazomóció), ezáltal élénkítjük a bőrsejtek vitalitását és javul a regenerációra való képesség is. A Bemer elektromágneses impulzusai hatására fokozódik a nyirokkeringés és élénkülnek az immunológiai folyamatok. A bőr öregedése során csökken a szabad gyökök elleni védelmet biztosító redukált glutation koncentrációja, mely a Bemer-jel hatására jelentős emelkedést mutat.  
A mezoterápia által bevitt anyagok pótolják a bőr természetes öregedése során is csökkenő molekulákat (pl. hialuronsav, antioxidánsok). Ezen túlmenően a bőr mély rétegeibe bejuttatott hatóanyagok biztosítják a bőrsejtek zavartalan működéséhez és kollagén szintéziséhez szükséges optimális környezetet is.

A bőr öregedését előidéző anyagok (hialuronsav, kollagén, antioxidánsok) mennyiségi és szerkezeti változásainak pozitív irányú befolyásolása és a bőrsejtek anyagcsere folyamatainak serkentése együttesen alkalmazva hármas terápiát egyedülálló hatékonyságot biztosít. A bőr feszes lesz, a ráncokat elsimulnak, a bőr pigmentfoltjai halványulnak, a látható hajszálerek eltűnnek. A Bemer-jel által kiváltott nyirokkeringés élénkülés kiváló alapot biztosít az anticellulit (narancsbőr) kezelés sikeréhez. A bőr lokális immunfolyamatainak élénkítése a lézer- és Bemer-terápia által elengedhetetlen az aknés bőr kezelésében.